Milf zoekt anale ervaring.

Geile en spannende tijd.

Kom jij mijn speeltje vervangen?

Posted by gurubor

Kom jij mijn speeltje vervangen?

Toen ik net mijn lichaam ging ontdekken, kwam ik erachter dat mijn vingers toch eigenlijk niet genoeg waren al vrij snel. Ik kwam niet klaar en ik werd er nou niet warm van als ik eerlijk ben. Dus ja wat doe je dan speeltjes zoeken. Het is begonnen met mijn elektrische tandenborstel, Wauwwww, dat was een partij lekker! Ik kwam echt schokkend klaar! Maar dat ging ook vervelen en een man was er nog niet in mijn leven en nu nu nog niet! Ik heb hier dus Arjan liggen, zo noem ik mijn speeltje, maar die begint op te raken en nu zoek ik echt vervanging….. Wil jij dat zijn?

Kom jij mijn speeltje vervangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *