Milf zoekt anale ervaring.

Geile en spannende tijd.

Ik kom veel te kort, doe jij er wat aan?

Posted by gurubor

Ik kom veel te kort, doe jij er wat aan?

Hallo, Ik ben Emira, ben 34 jaar en heb mijn leven wel op orde. Ik heb een lieve man en heb financieël gesproken niks te klagen. Ik heb 2 kinderen, een zoon van 6 en een dochter van 2 en geniet van het moederschap. Het klinkt zo opgesomt heel mooi, maar eigenlijk kom ik wel veel te kort qua liefde,aandacht en seks. Mijn man werkt veel en is bijna nooit thuis. En als hij dan eindelijk thuiskomt, wil hij of verder werken of slapen. Ik waardeer hem heel erg als persoon en wil hem ook niet kwijt als man. Alleen heb ik heel veel behoefte om mijn speelse kant los te laten! Daarom is discretie wat mij betreft een vereiste! Kan jij je hier in vinden, mail me!
 

Ik kom veel te kort, doe jij er wat aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *