Milf zoekt anale ervaring.

Geile en spannende tijd.

Ben jij het badboy type?

Posted by gurubor

Ben jij het badboy type?

Hoi, ik heet Rebecca, ben een goed gehumeurde oprechte doorzetter en vrolijke meid met pit. Als ik iets doe dan doe ik het ook voor de volle 100%. Ik ben dan ook erg serieus met mijn studie bezig en laat me niet snel overhalen om de deur uit te gaan. Ik kreeg de tip om een profiel aan te maken, dus bij deze en we zien wel wat er van komt.
jij bent een leuke kop met een mooie lach op een leuk lichaam. Een onverzorgd gezicht is mijn grootste turnoff ik ben niet voor niets voor mondhygiene aan het studeren. Ik val wel op het badboy-type, lekker lichaam (niet te opgepompt), tanktop, open blouse, baggy jeans en slippers. Een leuke tattoo ben ik ook niet vies van. Wel moet er een verhaal achter zitten en niet een plaatje voor de lol en ook niet over het hele lichaam. Als eigenschappen heb je: trouw, sympathiek, volhardend en eerlijk.

Ben jij het badboy type?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *